Konfigurátor speciálního digitálního refraktometru MISCO
Váš digitální refraktometr MISCO
Nápověda ke konfigurátoru, ceny, doprava
Pokud jste v naší nabídce nenalezli vhodný refraktometr, nabízíme vám unikátní možnost sestavení speciálního digitálního refraktometru MISCO s 1 až 5 stupnicemi dle vašeho výběru.
Cena refraktometru je odstupňována dle počtu stupnic (1 nebo 2 stupnice, 3 až 5 stupnic).
Platba za refraktometr je rozdělena do dvou částí:
- Oproti zálohové faktuře, kterou vám zašleme, požadujeme zaplatit předem cca 50 % celkové částky.
- Zbytek částky je splatný při dodání přístroje.
Doprava refraktometru je zdarma a bude provedena prostřednictvím našeho smluvního partnera DPD. Termín dodání je cca 2 týdny od složení zálohy ve prospěch našeho účtu.
Budete-li mít ke konfigurátoru či výslednému přístroji nějaké dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Obory činnosti
Databáze stupnic pro digitální refraktometr MISCO (344)
ID | Název stupnice | Rozsah stupnice | Rozlišení Přesnost |
|
---|---|---|---|---|
315 | Amoniak (NH3) bod tuhnutí |
0 až -84 °C |
1 2 |
✚ |
310 | Amoniak (NH3) % hmotnost/hmotnost |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
312 | Amoniak (NH3) hustota |
0.998 až 0.892 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
313 | Amoniak (NH3) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 0.894 |
0.001 0.001 |
✚ |
311 | Amoniak (NH3) % objem/objem |
0 až 38 % |
0.1 0.1 |
✚ |
389 | Aqua Quench 260 - Houghton |
0 až 50 % |
0.1 0.5 |
✚ |
4 | Brix |
0 až 56 °Bx |
0.1 0.1 |
✚ |
3 | Brix |
0 až 85 °Bx |
0.1 0.1 |
✚ |
368 | Bromid draselný (KBr) bod tuhnutí |
0 až -17 °C |
1 1 |
✚ |
365 | Bromid draselný (KBr) hustota |
0.998 až 1.3788 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
366 | Bromid draselný (KBr) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.3813 |
0.001 0.001 |
✚ |
362.1 | Bromid draselný (KBr) % hmotnost/hmotnost |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
166 | Brzdová kapalina - DOT3 bod varu |
118 až 252 °C |
1 5 |
✚ |
61 | Brzdová kapalina - DOT3 % vody |
0 až 6 % |
0.1 0.5 |
✚ |
63 | Brzdová kapalina - DOT3 - HT % vody |
0 až 6 % |
0.1 0.5 |
✚ |
167 | Brzdová kapalina - DOT3 - HT bod varu |
107 až 292 °C |
1 5 |
✚ |
65 | Brzdová kapalina - DOT4 % vody |
0 až 6 % |
0.1 0.5 |
✚ |
66 | Brzdová kapalina - DOT4 bod varu |
143 až 278 °C |
1 5 |
✚ |
68 | Brzdová kapalina - DOT4+ bod varu |
158 až 293 °C |
1 6 |
✚ |
67 | Brzdová kapalina - DOT4+ % vody |
0 až 6 % |
0.1 0.5 |
✚ |
442 | CPTherm % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.5 |
✚ |
444 | CPTherm bod krystalizace |
-64 až 0 °C |
1 1 |
✚ |
319 | Chlorid amonný, salmiak (NH4Cl) specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.0693 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
316 | Chlorid amonný, salmiak (NH4Cl) % hmotnost/hmotnost |
0 až 24 % |
0.1 0.1 |
✚ |
318 | Chlorid amonný, salmiak (NH4Cl) hustota |
0.9982 až 1.0674 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
183 | Chlorid draselný (KCl) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.1643 |
0.001 0.001 |
✚ |
182 | Chlorid draselný (KCl) hustota |
1.000 až 1.162 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
181 | Chlorid draselný (KCl) % hmotnost/hmotnost |
0 až 24 % |
0.1 0.1 |
✚ |
87 | Chlorid hořečnatý (MgCl2) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.276 |
0.001 0.001 |
✚ |
90 | Chlorid hořečnatý (MgCl2) Parts Per Thousands |
0 až 300 ppt |
0.1 1 |
✚ |
91 | Chlorid hořečnatý (MgCl2) |
0 až 30 g /100 g |
0.1 0.1 |
✚ |
86 | Chlorid hořečnatý (MgCl2) % hmotnost/hmotnost |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
89 | Chlorid hořečnatý (MgCl2) bod tuhnutí |
0 až -33 °C |
1 1 |
✚ |
448 | Chlorid lithný (LiCl) hustota |
0.998 až 1.179 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✚ |
446 | Chlorid lithný (LiCl) % hmotnost/hmotnost |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
447 | Chlorid lithný (LiCl) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.181 |
0.001 0.0005 |
✚ |
163 | Chlorid sodný, kuchyňská sůl (NaCl) hustota |
0.998 až 1.202 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
78 | Chlorid sodný, kuchyňská sůl (NaCl) Parts Per Thousands |
0 až 264 ppt |
0.1 1 |
✚ |
74 | Chlorid sodný, kuchyňská sůl (NaCl) % hmotnost/hmotnost |
0 až 26 % |
0.1 0.1 |
✚ |
168 | Chlorid sodný, kuchyňská sůl (NaCl) nasycení |
0 až 100 % |
1 0.5 |
✚ |
77 | Chlorid sodný, kuchyňská sůl (NaCl) bod tuhnutí |
0 až -21 °C |
0.1 0.5 |
✚ |
79 | Chlorid sodný, kuchyňská sůl (NaCl) |
0 až 26.4 g /100 g |
0.1 0.1 |
✚ |
702 | Chlorid sodný, kuchyňská sůl (NaCl) stupnice Baumé |
0 až 25 °Bé |
0.1 0.1 |
✚ |
75 | Chlorid sodný, kuchyňská sůl (NaCl) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.208 |
0.001 0.001 |
✚ |
81 | Chlorid vápenatý (CaCl2) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.3957 |
0.001 0.001 |
✚ |
84 | Chlorid vápenatý (CaCl2) Parts Per Thousands |
0 až 400 ppt |
0.1 1 |
✚ |
80 | Chlorid vápenatý (CaCl2) % hmotnost/hmotnost |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
85 | Chlorid vápenatý (CaCl2) |
0 až 40 g /100 g |
0.1 0.1 |
✚ |
83 | Chlorid vápenatý (CaCl2) bod tuhnutí |
0 až -54 °C |
1 1 |
✚ |
836 | Chlorid zinečnatý (ZnCl2) % hmotnost/objem (hmotnostní koncentrace) |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
660 | Cimcool - Cimtech 310 % objem/objem |
0 až 16 % |
0.1 0.25 |
✚ |
48 | Diethylenglykol (DEG) bod tuhnutí |
0 až -45 °C |
1 1 |
✚ |
588 | Diethylenglykol (DEG) bod varu |
100 až 180 °C @ 760 mmHg |
1 2 |
✚ |
49 | Diethylenglykol (DEG) specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.1184 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
46 | Diethylenglykol (DEG) % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
591 | Diethylenglykol (DEG) hmotnostní obsah vody |
100 až 0 % |
0.1 0.1 |
✚ |
45 | Diethylenglykol (DEG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
639 | Diethylenglykol (DEG) objemové procento vody |
100 až 0 % |
0.1 0.1 |
✚ |
340 | Diglycolamine (Huntsman DGA®) % hmotnost/objem (hmotnostní koncentrace) |
0 až 100 % |
0.1 0.25 |
✚ |
409 | DowFrost (PG) specifická hmotnost (D25/25) |
1.000 až 1.054 |
0.001 0.001 |
✚ |
238 | DowFrost (PG) % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
239 | DowFrost (PG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
240 | DowFrost (PG) bod tuhnutí |
0 až -67 °C |
1 1 |
✚ |
247 | DowFrost HD (PG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
246 | DowFrost HD (PG) % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
248 | DowFrost HD (PG) bod tuhnutí |
0 až -51 °C |
1 1 |
✚ |
262 | DowTherm 4000 (EG) % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
268 | DowTherm 4000 (EG) bod varu |
100 až 145 °C @ 101 kPa |
1 1 |
✚ |
263 | DowTherm 4000 (EG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
266 | DowTherm 4000 (EG) Burst Point |
0 až -29 °C |
1 1 |
✚ |
264 | DowTherm 4000 (EG) bod tuhnutí |
0 až -48 °C |
1 1 |
✚ |
256 | DowTherm SR1 - (EG) bod tuhnutí |
0 až -50 °C |
1 1 |
✚ |
260 | DowTherm SR1 - (EG) bod varu |
100 až 197 °C @ 101 kPa |
1 1 |
✚ |
255 | DowTherm SR1 - (EG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
254 | DowTherm SR1 - (EG) % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
810 | Dusičnan amonný, ledek amonný, amoniumnitrát (NH4NO3) % hmotnost/hmotnost |
0 až 55 % |
0.1 0.1 |
✚ |
453 | Dusičnan sodný, chilský ledek, nitratin (NaNO3) hustota |
0.998 až 1.3175 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
452 | Dusičnan sodný, chilský ledek, nitratin (NaNO3) % hmotnost/hmotnost |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
454 | Dusičnan sodný, chilský ledek, nitratin (NaNO3) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.3199 |
0.001 0.001 |
✚ |
584 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) |
0 až 80 g/l |
1 1 |
✚ |
585 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) hustota |
0.998 až 1.045 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✚ |
586 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.046 |
0.001 0.0005 |
✚ |
583 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) % hmotnost/hmotnost |
0 až 8 % |
0.1 0.1 |
✚ |
805 | Ethanol (Pivo) % ABV (Distillation Only) |
0 až 30 % |
0.1 0.2 |
✚ |
35 | Ethanol, ethylalkohol, etanol alkohol, líh specifická hmotnost (D20/20) |
0.820 až 0.790 |
0.001 0.001 |
✚ |
33 | Ethanol, ethylalkohol, etanol alkohol, líh specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 0.869 |
0.001 0.001 |
✚ |
30 | Ethanol, ethylalkohol, etanol alkohol, líh bod tuhnutí |
0 až -46 °C |
1 1 |
✚ |
31 | Ethanol, ethylalkohol, etanol alkohol, líh % objem/objem - při 20 °C |
0 až 76 % |
0.1 0.2 / 0.2 / 1.0 |
✚ |
38 | Ethanol, ethylalkohol, etanol alkohol, líh proof spirit |
186 až 200 °proof - při 20 °C |
1 0.5 |
✚ |
34 | Ethanol, ethylalkohol, etanol alkohol, líh proof spirit - při 20 °C |
0 až 153 ° proof |
1 0.5 |
✚ |
36 | Ethanol, ethylalkohol, etanol alkohol, líh % objem/objem - při 20 °C |
93 až 100 % |
0.1 0.25 |
✚ |
32 | Ethanol, ethylalkohol, etanol alkohol, líh % hmotnost/hmotnost - při 20 °C |
0 až 70 % |
0.1 0.2 / 0.2 / 1.0 |
✚ |
37 | Ethanol, ethylalkohol, etanol alkohol, líh % hmotnost/hmotnost - při 20 °C |
90 až 100 % |
0.1 0.5 |
✚ |
685 | Ethanol, ethylalkohol, etanol alkohol, líh proof spirit |
186 až 200 °proof - při 60 °F |
0.1 0.5 |
✚ |
686 | Ethanol, ethylalkohol, etanol alkohol, líh hustota - při 20 °C |
0.998 až 0.867 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
687 | Ethanol, ethylalkohol, etanol alkohol, líh hustota - při 20 °C |
0.789 až 0.818 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
381 | Ethylenglykol, mono-etylenglykol (MEG) bod varu |
100 až 152 °C |
1 1 |
✚ |
11 | Ethylenglykol, mono-etylenglykol (MEG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
14 | Ethylenglykol, mono-etylenglykol (MEG) bod tuhnutí |
0 až -59 °C |
1 1 |
✚ |
12 | Ethylenglykol, mono-etylenglykol (MEG) % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
379 | Ethylenglykol, mono-etylenglykol (MEG) hustota |
0.9980 až 1.1130 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
15 | Ethylenglykol, mono-etylenglykol (MEG) specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.1153 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
465 | Ethylenglykol, mono-etylenglykol (MEG) - % Voda % vody (objem/objem) |
100 až 0 % |
0.1 0.1 |
✚ |
621 | Ford L247B Engine Coolant % objem/objem |
0 až 90 % |
0.1 0.1 |
✚ |
623 | Ford L247B Engine Coolant bod tuhnutí |
0 až -52 °C |
1 1 |
✚ |
459 | Ford OAT Engine Coolant % objem/objem |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
461 | Ford OAT Engine Coolant bod tuhnutí |
0 až -50 °C |
1 1 |
✚ |
862 | Formaldehyd/metandiol % hmotnost/hmotnost |
0 až 50 % |
0.1 0.1 |
✚ |
115 | Fosforečnan sodný, fosforečnan trisodný (Na3PO4) % hmotnost/hmotnost |
0 až 8 % |
0.1 0.05 |
✚ |
116 | Fosforečnan sodný, fosforečnan trisodný (Na3PO4) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.099 |
0.001 0.0004 |
✚ |
52 | Fruktóza % hmotnost/hmotnost |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
397 | G05 - Glysantin Engine Coolant hustota |
0.9980 až 1.1060 g/cm3 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
395 | G05 - Glysantin Engine Coolant bod tuhnutí |
0 až -50 °C |
1 1 |
✚ |
393 | G05 - Glysantin Engine Coolant % hmotnost/hmotnost |
0 až 81 % |
0.1 0.1 |
✚ |
392 | G05 - Glysantin Engine Coolant % objem/objem |
0 až 80 % |
0.1 0.1 |
✚ |
700 | GAS/SPEC CS-1 % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
1 3 |
✚ |
699 | GAS/SPEC CS-1160 % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
1 3 |
✚ |
695 | GAS/SPEC CS-2020 % hmotnost/hmotnost |
0 až 90 % |
1 3 |
✚ |
721 | GAS/SPEC SS (MDEA) % hmotnost/hmotnost |
0 až 90% % |
1 3 |
✚ |
743 | Gas Spec CS-1110 % hmotnost/hmotnost |
0 až 80 % |
1 3 |
✚ |
53 | Glukóza, D-glukóza, dextróza, hroznový cukr % hmotnost/hmotnost |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
17 | Glycerol, glycerín % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
16 | Glycerol, glycerín % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
20 | Glycerol, glycerín specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.2633 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
19 | Glycerol, glycerín bod tuhnutí |
0 až -43 °C |
1 1 |
✚ |
457 | Hydrogenfosforečnan draselný (K2HPO4) hustota |
0.998 až 1.086 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
456 | Hydrogenfosforečnan draselný (K2HPO4) % hmotnost/hmotnost |
0 až 10 % |
0.1 0.1 |
✚ |
458 | Hydrogenfosforečnan draselný (K2HPO4) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.088 |
0.001 0.001 |
✚ |
758 | Hydroxid draselný, louh draselný, draselný hydrát (KOH) % hmotnost/hmotnost |
0 až 50 % |
0.1 0.1 |
✚ |
759 | Hydroxid draselný, louh draselný, draselný hydrát (KOH) hustota |
0.998 až 1.502 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
760 | Hydroxid draselný, louh draselný, draselný hydrát (KOH) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.505 |
0.001 0.001 |
✚ |
153 | Hydroxid sodný, louh sodný, natron, E524 (NaOH) hustota |
0.998 až 1.430 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
152 | Hydroxid sodný, louh sodný, natron, E524 (NaOH) % hmotnost/hmotnost |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
154 | Hydroxid sodný, louh sodný, natron, E524 (NaOH) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.4325 |
0.001 0.001 |
✚ |
54 | Invertní (invertovaný) cukr % hmotnost/hmotnost |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
44 | Isopropylalkohol, Isopropanol, IPA (C3H8O) dynamická viskozita, vazkost |
1.000 až 2.582 cP |
0.01 0.01 |
✚ |
40 | Isopropylalkohol, Isopropanol, IPA (C3H8O) bod tuhnutí |
0 až -40 °C |
1 1 |
✚ |
41 | Isopropylalkohol, Isopropanol, IPA (C3H8O) % objem/objem |
0 až 83 % |
0.1 0.25 Avg. |
✚ |
435 | Isopropylalkohol, Isopropanol, IPA (C3H8O) Parts Per Thousands |
0 až 800 ppt |
1 25 Avg. |
✚ |
434 | Isopropylalkohol, Isopropanol, IPA (C3H8O) hustota |
0.982 až 0.833 g/cm3 |
0.001 0.001 Avg. |
✚ |
43 | Isopropylalkohol, Isopropanol, IPA (C3H8O) specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 0.8431 |
0.001 0.001 Avg. |
✚ |
42 | Isopropylalkohol, Isopropanol, IPA (C3H8O) % hmotnost/hmotnost |
0 až 80 % |
0.1 0.25 Avg. |
✚ |
307 | Javorový sirup - teplota nad 30 °C Brix |
0 až 85 °Bx |
1 0.5 |
✚ |
306 | Javorový sirup - teplota pod 30 °C Brix |
0 až 85 °Bx |
0.1 0.1 |
✚ |
111 | Krev - lidé hustota |
0.9982 až 1.0403 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
110 | Krev - lidé specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.0430 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
108 | Krev - lidé celkový obsah sérových proteinů určený refraktometricky (TPr) |
1 až 14 g/dl |
0.1 0.1 |
✚ |
109 | Krev - lidé celkový obsah sušiny (pevné látky) |
0 až 15 % |
0.1 0.1 |
✚ |
107 | Krev - morče a králík celkový obsah sušiny (pevné látky) |
0 až 12.3 % |
0.1 0.1 |
✚ |
106 | Krev - morče a králík sérové proteiny |
0 až 10 g/100 ml |
0.1 0.1 |
✚ |
105 | Krev - zvířata celkový obsah sérových proteinů určený refraktometricky (TPr) |
1 až 14 g/dl |
0.1 0.1 |
✚ |
597 | Kukuřičný sirup - 26 D.E. % Dry Substance |
0 až 81 % |
0.1 0.1 |
✚ |
471 | Kukuřičný sirup - 28 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
479 | Kukuřičný sirup - 36 D.E. % Dry Substance |
0 až 82 % |
0.1 0.1 |
✚ |
605 | Kukuřičný sirup - 42 D.E. % Dry Substance |
0 až 82 % |
0.1 0.1 |
✚ |
503 | Kukuřičný sirup - 43 D.E. % Dry Substance |
0 až 82 % |
0.1 0.1 |
✚ |
519 | Kukuřičný sirup - 53 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
613 | Kukuřičný sirup - 62 D.E. % Dry Substance |
0 až 84 % |
0.1 0.1 |
✚ |
527 | Kukuřičný sirup - 63 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
543 | Kukuřičný sirup - 66 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
551 | Kukuřičný sirup - 95 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
567 | Kukuřičný sirup - HIGH FRUCTOSE - 42% % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
575 | Kukuřičný sirup - HIGH FRUCTOSE - 55% % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
487 | Kukuřičný sirup - HIGH MALTOSE - 34% % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
495 | Kukuřičný sirup - HIGH MALTOSE - 34% % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
157 | Kyselina chlorovodíková, kyselina solná (HCl) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.120 |
0.001 0.0005 |
✚ |
155 | Kyselina chlorovodíková, kyselina solná (HCl) % hmotnost/hmotnost |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
156 | Kyselina chlorovodíková, kyselina solná (HCl) hustota |
0.998 až 1.198 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✚ |
631 | Kyselina chlorovodíková, kyselina solná (HCl) hmotnostní obsah vody |
0 až 20 % |
0.1 0.1 |
✚ |
113 | Kyselina citronová (C6H8O7) % hmotnost/hmotnost |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
114 | Kyselina citronová (C6H8O7) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.135 |
0.001 0.00029 |
✚ |
158 | Kyselina dusičná (HNO3) hustota |
1.000 až 1.2466 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
159 | Kyselina dusičná (HNO3) % hmotnost/hmotnost |
0 až 40 % |
0.1 0.15 |
✚ |
160 | Kyselina dusičná (HNO3) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.2466 |
0.001 0.001 |
✚ |
328 | Kyselina fosforečná (H3PO4) % hmotnost/hmotnost |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
330 | Kyselina fosforečná (H3PO4) hustota |
0.998 až 1.254 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
331 | Kyselina fosforečná (H3PO4) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.256 |
0.001 0.001 |
✚ |
56 | Kyselina mléčná (C3H6O3) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.187 |
0.001 0.001 |
✚ |
55 | Kyselina mléčná (C3H6O3) % hmotnost/hmotnost |
0 až 80 % |
0.1 0.1 |
✚ |
627 | Kyselina octová (C2H4O2) molarita |
0 až 10.62 mol/l |
0.01 0.05 |
✚ |
362 | Kyselina octová (C2H4O2) bod tuhnutí |
0 až -18 °C |
1 1 |
✚ |
359 | Kyselina octová (C2H4O2) hustota |
0.9980 až 1.0650 g/ml |
0.0001 0.0002 |
✚ |
357 | Kyselina octová (C2H4O2) % hmotnost/hmotnost |
0 až 64 % |
0.1 0.25 |
✚ |
358 | Kyselina octová (C2H4O2) % objem/objem |
0 až 55 % |
0.1 0.25 |
✚ |
360 | Kyselina octová (C2H4O2) specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.0669 |
0.0001 0.00029 |
✚ |
118 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.5012 |
0.001 0.001 |
✚ |
119 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) hustota |
0.998 až 1.496 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
117 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) % hmotnost/hmotnost |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
832 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) specifická hmotnost (D30/30) |
1.000 až 1.491 |
0.001 0.001 |
✚ |
119b | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) hustota - při 20 °C |
0.998 až 1.496 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
119c | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) hustota - při 30 °C |
0.996 až 1.485 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
595 | Kyselina vinná, E334 (C4H6O6) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.336 |
0.001 0.001 |
✚ |
593 | Kyselina vinná, E334 (C4H6O6) % hmotnost/hmotnost |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
596 | Kyselina vinná, E334 (C4H6O6) stupnice Baumé (20 °C) |
0 až 36.5 °Bé |
0.1 0.1 |
✚ |
594 | Kyselina vinná, E334 (C4H6O6) hustota |
0.998 až 1.334 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
200 | Mannitol specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.055 |
0.001 0.0005 |
✚ |
199 | Mannitol % hmotnost/hmotnost |
0 až 15 % |
0.1 0.1 |
✚ |
201 | Mannitol |
0 až 158 g/l |
1 1 |
✚ |
26 | Methanol, metanol, methylalkohol, karbinol, dřevný (dřevitý) líh (CH3OH) specifická hmotnost (D20/20) |
0.849 až 0.793 |
0.001 0.001 - 0.005 |
✚ |
25 | Methanol, metanol, methylalkohol, karbinol, dřevný (dřevitý) líh (CH3OH) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 0.935 |
0.001 0.001 - 0.005 |
✚ |
22 | Methanol, metanol, methylalkohol, karbinol, dřevný (dřevitý) líh (CH3OH) bod tuhnutí |
0 až -39 °C |
1 0.5 - 1.7 |
✚ |
27 | Methanol, metanol, methylalkohol, karbinol, dřevný (dřevitý) líh (CH3OH) % objem/objem |
84 až 100 % |
0.1 0.5 - 0.2 |
✚ |
28 | Methanol, metanol, methylalkohol, karbinol, dřevný (dřevitý) líh (CH3OH) % hmotnost/hmotnost |
80 až 100 % |
0.1 0.4 - 0.2 |
✚ |
24 | Methanol, metanol, methylalkohol, karbinol, dřevný (dřevitý) líh (CH3OH) % hmotnost/hmotnost |
0 až 40 % |
0.1 0.5 - 0.8 |
✚ |
23 | Methanol, metanol, methylalkohol, karbinol, dřevný (dřevitý) líh (CH3OH) % objem/objem |
0 až 45 % |
0.1 0.5 - 0.8 |
✚ |
592 | Methyldiethanolamin (MDEA) % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
0.1 0.2 |
✚ |
97 | Moč - kočky celkový obsah sušiny (pevné látky) |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
96 | Moč - kočky specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.1200 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
104 | Moč - králík celkový obsah sušiny (pevné látky) |
0 až 19 % |
0.1 0.1 |
✚ |
103 | Moč - králík specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.0840 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
93 | Moč - lidé specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.0450 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
94 | Moč - lidé celkový obsah sušiny (pevné látky) |
0 až 11 % |
0.1 0.1 |
✚ |
95 | Moč - lidé celkový obsah sušiny (pevné látky) |
0 až 11.5 g/l |
0.1 0.1 |
✚ |
102 | Moč - morče a králík celkový obsah sušiny (pevné látky) |
0 až 21 % |
0.1 0.1 |
✚ |
101 | Moč - morče a králík specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.1030 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
100 | Moč - velká zvířata celkový obsah sušiny (pevné látky) |
0 až 11.5 g/l |
0.1 0.1 |
✚ |
98 | Moč - velká zvířata specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.0650 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
99 | Moč - velká zvířata celkový obsah sušiny (pevné látky) |
0 až 11 % |
0.1 0.1 |
✚ |
629 | Močovina, diamid kyseliny uhličité, urea, karbamid (CH4N2O) Refrakční index, index lomu světla (nD) |
1.3330 až 1.4140 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
186 | Močovina, diamid kyseliny uhličité, urea, karbamid (CH4N2O) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.1333 |
0.001 0.0002 |
✚ |
190 | Močovina, diamid kyseliny uhličité, urea, karbamid (CH4N2O) Parts Per Thousands |
0 až 460 ppt |
1 1 |
✚ |
628 | Močovina, diamid kyseliny uhličité, urea, karbamid (CH4N2O) molarita |
0 až 8.6 mol/l |
0.01 0.02 |
✚ |
189 | Močovina, diamid kyseliny uhličité, urea, karbamid (CH4N2O) bod tuhnutí |
0 až -17 °C |
1 0.1 |
✚ |
187 | Močovina, diamid kyseliny uhličité, urea, karbamid (CH4N2O) hustota |
1.000 až 1.1313 g/cm3 |
0.001 0.00029 |
✚ |
630 | Močovina, diamid kyseliny uhličité, urea, karbamid (CH4N2O) hustota |
1000.0 až 1131.3 kg/m3 |
0.1 0.3 |
✚ |
185 | Močovina, diamid kyseliny uhličité, urea, karbamid, AdBlue, DEF (CH4N2O) % hmotnost/hmotnost |
0 až 51 % |
0.1 0.1 |
✚ |
177 | Mořská voda hustota |
998 až 1036 kg/m3 |
0.1 0.5 |
✚ |
176 | Mořská voda hustota |
0.9980 až 1.0360 g/cm3 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
674 | Mořská voda hustota Sigma/t @ 25 °C |
-3 až 59 |
0.1 0.5 |
✚ |
175 | Mořská voda hustota Sigma/t @ 20 °C |
-2 až 116 |
0.1 0.5 |
✚ |
174 | Mořská voda hustota Sigma/t @ 15 °C |
0 až 119 |
0.1 0.5 |
✚ |
178 | Mořská voda Konduktivita, měrná elektrická vodivost - při 20 °C |
0 až 100 mS/cm |
0.1 0.5 |
✚ |
59 | Mořská voda salinita |
0 až 155 ppt |
1 1 |
✚ |
57 | Mořská voda % hmotnost/hmotnost |
0 až 15.5 % |
0.1 0.1 |
✚ |
179 | Mořská voda Konduktivita, měrná elektrická vodivost - při 15 °C |
0 až 89.9 mS/cm |
0.1 0.5 |
✚ |
673 | Mořská voda Konduktivita, měrná elektrická vodivost - při 25 °C |
0 až 110 mS/cm |
0.1 0.5 |
✚ |
58 | Mořská voda specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.1180 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
173 | Mořská voda Practical Salinity Units (PSU) |
0 až 155 PSU |
1 1 |
✚ |
180xp | Mořská voda chlorinita |
0 až 85.5 ppt |
0.001 0.05 |
✚ |
180 | Mořská voda chlorinita |
0 až 85.5 ppt |
0.1 0.5 |
✚ |
670 | Mořská voda specifická hmotnost (D25/25) |
1.0000 až 1.0626 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
672 | Mořská voda hustota 25 °C |
997 až 1059 kg/m3 |
0.1 0.5 |
✚ |
344 | Octan draselný, ethanoát draselný (CH3COOK) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.339 |
0.001 0.001 |
✖ |
346 | Octan draselný, ethanoát draselný (CH3COOK) bod tuhnutí |
0 až -59 °C |
1 1 |
✚ |
341 | Octan draselný, ethanoát draselný (CH3COOK) % hmotnost/hmotnost |
0 až 60 % |
0.1 0.12 |
✚ |
343 | Octan draselný, ethanoát draselný (CH3COOK) hustota |
0.998 až 1.337 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
466 | Odpadní mléko (nevhodné pro mlékárenské zpracování a ošetření) celkový obsah sušiny (pevné látky) |
5 až 15 % |
0.1 0.5 |
✚ |
633 | Peroxid vodíku (H2O2) % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
0.1 0.2 |
✚ |
801 | Pivo stupnice Plato |
0 až 30 °P |
0.1 0.1 |
✚ |
799 | Pivo stupnice Brix |
0 až 30 °Bx |
0.1 0.1 |
✚ |
806 | Pivo stupnice Balling |
0 až 30 °Bg |
0.1 0.1 |
✚ |
804 | Pivo (mladina) Brewer's Points (20 °C) |
0 až 127 Brewer's Points |
0.1 0.5 |
✚ |
800 | Pivo (mladina) rozpuštěné látky |
0 až 30 |
0.1 0.1 |
✚ |
802 | Pivo (mladina) specifická hmotnost (D20/20 °C) |
1.000 až 1.127 |
0.001 0.001 |
✚ |
354 | Polyethylenglykol (PEG300) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.5 |
✚ |
664 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 2.0) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
715 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.36) |
0 až 50 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
669 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.4) |
0 až 50 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
655 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 2.7) |
0 až 100 Units |
0.1 0.25 |
✚ |
666 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.7) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
665 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.75) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
717 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 2.3) |
0 až 50 Units refractometer-misco.s717_unit |
0.1 0.16 |
✚ |
716 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.9) |
0 až 50 Units |
0.1 0.13 |
✚ |
654 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.78) |
0 až 50 Units |
0.1 0.17 |
✚ |
661 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 2.77) |
0 až 100 Units |
0.1 0.25 |
✚ |
653 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.34) |
0 až 50 Units |
0.1 0.12 |
✚ |
652 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 2.50) |
0 až 100 Units |
0.1 0.25 |
✚ |
659 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.79) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
651 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 3.11) |
0 až 100 Units |
0.1 0.30 |
✚ |
650 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.22) |
0 až 50 Units |
0.1 0.10 |
✚ |
668 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.2) |
0 až 50 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
657 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.16) |
0 až 50 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
667 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.1) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
663 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 0.9) |
0 až 20.7 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
662 | Procesní (obráběcí, řezná) kapalina Faktor (Brix x 1.87) |
0 až 50 Units |
0.1 0.12 |
✚ |
7 | Propylenglykol (Dow) % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
9 | Propylenglykol (Dow) bod tuhnutí |
0 až -51 °C |
1 1 |
✚ |
10 | Propylenglykol (Dow) specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.0460 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
6 | Propylenglykol (Dow) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
907 | Propylenglykol (GEN) % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
909 | Propylenglykol (GEN) bod tuhnutí |
0 až -51 °C |
1 1 |
✚ |
445 | Propylenglykol - % voda % vody (objem/objem) |
100 až 0 % |
1 0.1 |
✚ |
1 | Refrakční index, index lomu světla (nD) |
1.3330 až 1.5000 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
696 | SG-3500 % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
1 3 |
✚ |
440 | Sacharóza, řepný cukr, třtinový cukr, muskovado, stolní (konzumní) cukr (C12H22O11) stupnice Plato |
0 až 30 °P |
0.1 0.1 |
✚ |
437 | Sacharóza, řepný cukr, třtinový cukr, muskovado, stolní (konzumní) cukr (C12H22O11) hustota |
0.9980 až 1.4119 g/cm3 |
0.0001 0.0004 |
✚ |
436 | Sacharóza, řepný cukr, třtinový cukr, muskovado, stolní (konzumní) cukr (C12H22O11) specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.4147 |
0.0001 0.0004 |
✚ |
441 | Sacharóza, řepný cukr, třtinový cukr, muskovado, stolní (konzumní) cukr (C12H22O11) stupnice Baumé |
0 až 42.5 °Bé |
0.01 0.05 |
✚ |
634 | Sacharóza, řepný cukr, třtinový cukr, muskovado, stolní (konzumní) cukr (C12H22O11) - obsah ASH % hmotnost/hmotnost |
0.0000 až 0.3400 % |
0.01 0.0001 |
✚ |
701 | Směs Diethanolamin/Methyldiethanolamin (MDEA/DEA) % hmotnost/hmotnost |
0 až 90 % |
1 3 |
✚ |
768 | Sojové mléko, sojový nápoj koncentrace bílkovin |
0 až 9 |
0.1 0.1 |
✚ |
767 | Sojové mléko, sojový nápoj pevné látky |
0 až 20 % |
0.1 0.1 |
✚ |
203 | Sorbitol, sorbit, D-glucitol (C6H14O6) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.055 |
0.001 0.0005 |
✚ |
204 | Sorbitol, sorbit, D-glucitol (C6H14O6) |
0 až 158 g/l |
1 1 |
✚ |
202 | Sorbitol, sorbit, D-glucitol (C6H14O6) % hmotnost/hmotnost |
0 až 15 % |
0.1 0.1 |
✚ |
332 | Splenda - Consumer % hmotnost/hmotnost |
1 až 45 % |
0.1 0.1 |
✚ |
308 | Stupnice 10440VP arbitrární jednotky |
0 až 30 AU |
0.1 0.1 |
✚ |
336 | Sukralóza - čistá, E955 (C12H19Cl3O8) % hmotnost/hmotnost |
0 až 28 % |
0.1 0.1 |
✚ |
320 | Síran amonný ((NH4)2SO4) % hmotnost/hmotnost |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
322 | Síran amonný ((NH4)2SO4) hustota |
0.998 až 1.228 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
323 | Síran amonný ((NH4)2SO4) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.230 |
0.001 0.001 |
✚ |
372 | Síran hořečnatý, epsomská sůl, hořká sůl (MgSO4) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.298 |
0.001 0.001 |
✚ |
369 | Síran hořečnatý, epsomská sůl, hořká sůl (MgSO4) % hmotnost/hmotnost |
0 až 26 % |
0.1 0.1 |
✚ |
371 | Síran hořečnatý, epsomská sůl, hořká sůl (MgSO4) hustota |
0.998 až 1.296 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
172 | Síran měďnatý (modrá skalice, modrý vitriol) |
0 až 0.218 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
171 | Síran měďnatý (modrá skalice, modrý vitriol) % hmotnost/hmotnost |
0 až 18 % |
0.1 0.1 |
✚ |
170 | Síran měďnatý (modrá skalice, modrý vitriol) hustota |
1.000 až 1.206 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
169 | Síran měďnatý (modrá skalice, modrý vitriol) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.209 |
0.001 0.001 |
✚ |
193 | Thiokyanát sodný (NaSCN) hustota |
0.9982 až 1.3653 g/cm3 |
0.001 0.00029 |
✚ |
192 | Thiokyanát sodný (NaSCN) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.3677 |
0.001 0.0002 |
✚ |
191 | Thiokyanát sodný (NaSCN) % hmotnost/hmotnost |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
383 | Triethylenglykol (TEG) % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
0.1 0.12 |
✚ |
385 | Triethylenglykol (TEG) bod tuhnutí |
0 až -35 °C |
1 0.25 |
✚ |
382 | Triethylenglykol (TEG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.12 |
✚ |
692 | Triethylenglykol (TEG) hmotnostní obsah vody |
0 až 100 % |
0.1 0.12 |
✚ |
386 | Triethylenglykol (TEG) specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 1.1255 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
590 | Triethylenglykol (TEG) bod varu |
100 až 160 °C @ 760 mmHg |
1 2 |
✚ |
387 | Triethylenglykol (TEG) hustota |
0.9980 až 1.1235 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
725 | UCARSOL AP-802 % hmotnost/hmotnost |
0 až 100 % |
1 3 |
✚ |
388 | UCON Quenchant A - DOW % objem/objem |
0 až 35 % |
0.1 0.1 |
✚ |
390 | UCON Quenchant E - DOW % objem/objem |
0 až 75 % |
0.1 0.1 |
✚ |
391 | UCON Quenchant HT - DOW % objem/objem |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
637 | Uhličitan sodný, soda na praní (Na2CO3) hustota |
0.998 až 1.157 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
638 | Uhličitan sodný, soda na praní (Na2CO3) specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.159 |
0.001 0.001 |
✚ |
636 | Uhličitan sodný, soda na praní (Na2CO3) |
0 až 180 g/kg |
1 1 |
✚ |
635 | Uhličitan sodný, soda na praní (Na2CO3) % hmotnost/hmotnost |
0 až 18 % |
0.1 0.1 |
✚ |
194 | Víno (metoda: Alkohol stanovený pomocí destilace) Metoda OIV (% objem/objem) |
0 až 30 % |
0.1 0.25 |
✚ |
195 | Víno (metoda: Alkohol stanovený pomocí destilace) specifická hmotnost (D20/20) |
1.0000 až 0.9640 |
0.0001 0.00029 |
✚ |
123 | Víno - vinné hrozny, vinný mošt hustota |
0.998 až 1.129 kg/l |
0.001 0.0005 |
✚ |
127 | Víno - vinné hrozny, vinný mošt stupnice Babo |
0 až 25.2 °Babo |
0.1 0.1 |
✚ |
129 | Víno - vinné hrozny, vinný mošt cukernatost |
0 až 308 g/l |
1 1 |
✚ |
120 | Víno - vinné hrozny, vinný mošt stupnice Balling |
0 až 30 °Bg |
0.1 0.1 |
✚ |
128 | Víno - vinné hrozny, vinný mošt potenciální výtěžek alkoholu |
0 až 18 % |
0.1 0.1 |
✚ |
122 | Víno - vinné hrozny, vinný mošt specifická hmotnost (D20/20) |
1.000 až 1.130 |
0.001 0.0005 |
✚ |
126 | Víno - vinné hrozny, vinný mošt stupnice KMW |
0 až 25.2 °KMW |
0.1 0.1 |
✚ |
125 | Víno - vinné hrozny, vinný mošt stupnice Oechsle |
0 až 129 °Oe |
1 0.5 |
✚ |
121 | Víno - vinné hrozny, vinný mošt stupnice Plato |
0 až 30 °P |
0.1 0.1 |
✚ |
130 | Víno - vinné hrozny, vinný mošt cukernatost |
0 až 273 g/kg |
1 1 |
✚ |
196 | Víno - vinné hrozny, vinný mošt hmotnostní podíl, hmotnostní zlomek |
0 až 85 |
0.1 0.1 |
✚ |
124 | Víno - vinné hrozny, vinný mošt stupnice Baumé |
0 až 16 °Bé |
0.1 0.1 |
✚ |
325 | Včelí med obsah vody (AOAC) |
13 až 30 % |
0.1 0.06 |
✚ |
326 | Včelí med specifická hmotnost (D20/20) |
1.3616 až 1.4457 |
0.001 0.0005 |
✚ |
324 | Včelí med % rozpustných látek (rozpustné sušiny) |
75 až 87 % |
0.1 0.06 |
✚ |
327 | Včelí med hustota |
1.359 až 1.443 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✚ |